Blog

Egy kis szösszenet rólam.
2023.11.19 21:32
Egy kis szösszenet rólam.

Először is köszönöm, hogy itt vagy!

Engedd meg, hogy bemutatkozzak. Luca vagyok, egy 31 éves energikus, alkotói szívvel-lélekkel pezsgő nő. Szeretek sportolni, kirándulni, emberekkel kapcsolódni, és a két kezemmel alkotni, adni és ajándékozni. Ez az én egyik szeretetnyelvem.

Legyen szó horgolásról, varrásról, hímzésről, rajzolásról vagy festésről, mind-mind közel áll hozzám. A nagyobbik lányom születése után kezdtem el varrni, ennek immáron lassan 8 éve, majd a pandémia alatt lettem a horgolás, azon belül is az amigurumi technika szerelmese. Ami azóta az évek alatt hobbiból szenvedéllyé, majd pedig vállalkozássá nőtte ki magát.

A művészet és az alkotás nekem maga a megnyugvás, a lecsendesedés, egyfajta kiteljesedés, ezzel párhuzamosan pedig egyfajta. kinyílás mások felé, hisz a műveim által rengeteg emberrel kerülök kapcsolatba. Együtt ünnepeljük a születéseket, születésnapokat, ünnepnapokat, gyermeki mérföldköveket, házassági évfordulókat és még hosszú sorokon keresztül folytathatnám az alkalmakat.

Hiszem, hogy ezeknek a játékoknak hatalmas lelki és hozzáadott értékük van, és mérhetetlen hálával látom, hogy manapság a kézzel készített, kézműves, természetes alapanyagokból készült játékok reneszánszukat élik.

Remélem Te is megtalálod az oldalamon azt az alkotást, ami megszólít és akinek szánod, annak egy életre szóló kispajtást, egy felnőttként is maradandó emléket ajándékozol.

Hisz mindenki emlékszik egy kedvenc játékra a saját gyermekkorából, akivel felejthetetlen kalandokat élt át, aki nélkül nem volt elalvás, sem kirándulás, oviba menet nem lehetett soha otthon hagyni, hiába volt nyúzott és leharcolt nekünk mégis a legeslegszebb maradt.

Kívánom, hogy legyen ez valakinek egy LullyDesign játék !:)
2023.10.08 21:22
Lully Design

Alkossunk együtt!

Webáruház készítés